8.9

Tijdelijk 5 euro korting op je volgende reparatie

Natuurlijk kan een ongelukje met je smartphone gebeuren. Het toestel glijdt uit je handen, je laat het per ongeluk op het dak van de auto liggen en je rijdt weg of iemand stoot het van tafel en het valt op een harde ondergrond. Wij helpen je dan graag met het verhelpen van de schade.

Maar zelfs een ongelukje kan twee keer gebeuren. Daarom krijg je bij ons tijdelijk 5 euro korting op je volgende reparatie, als pleister op de wonde.

Batterij vervangen? Tijdelijk in prijs verlaagd!

In de maanden augustus en september is het vervangen van de batterij van je iPhone verlaagd in prijs. Je krijgt bij het vervangen van de batterij 10 euro korting op je reparatie, je vervangt de batterij van je iPhone al vanaf 39 euro. Na het vervangen is je iPhone weer sneller en kan weer langer mee zonder op te laden.

Het vervangen van de batterij is aan te raden wanneer de status onder 80% komt of wanneer je merkt dat het toestel niet lang meer mee kan zonder op te laden. Je kunt de status van je batterij vinden bij instellingen, batterij, batterijconditie. Uiteraard kunnen wij ook een gratis batterijmeting voor je doen in de winkel.