8.9

iPhone repareren

Het laatste wat je wilt is dat je iPhone kapot gaat. Echter zit een ongeluk helaas in een klein hoekje. Wanneer je iPhone gerepareerd moet worden wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Je kunt bij Telecombinatie Houten terecht om je iPhone te laten repareren. In de meeste gevallen kost dit niet veel tijd. Vaak zelfs zo weinig tijd dat je er op kunt wachten. Dit is uiteraard wel afhankelijk van welk onderdeel er vervangen moet worden. Wanneer het toch meer tijd kost kun je je telefoon bij ons achterlaten en krijg je een ontvangstbewijs. Hierna gaan we direct aan de slag met de reparatie van je iPhone.

Kom bij ons langs!

Wij repareren jouw iPhone zorgvuldig en met grote precisie. Telecombinatie Houten is al jarenlang actief in Houten en heeft gespecialiseerde en ervaren medewerkers in dienst. Daarom kun je bij ons het beste terecht om je iPhone te laten repareren. Onze medewerkers voorzien je van een passend advies voor de reparatie en helpen je indien nodig met de keuze van jouw nieuwe smartphone. Hiernaast staan wij voor kwaliteit. We zorgen ervoor dat jouw iPhone zorgvuldig en met officiële onderdelen gerepareerd wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhones, maar ook telefoons van andere merken kunnen we zonder problemen voor je repareren. Klik hier voor al onze tarieven!

Garantie op de reparatie

Wanneer je iPhone gerepareerd is wil je natuurlijk niet dat deze weer stuk gaat. Daarom bieden wij altijd een garantie van 180 dagen op de reparatie. De garantie vervalt bij val-, stoot- en vochtschade. Ook krijg je van ons €5,- korting op je volgende reparatie. Hiernaast krijgt u altijd een gespecificeerde factuur met BTW, en kunnen wij een offerte maken voor uw reis- of inboedelverzekering.

Meer weten?

Wil je meer over ons weten of meer informatie? Kom dan bij ons langs of neem hier contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook!