8.9

Ons aanbod

Bij Telecombinatie ben je voor verschillende diensten en producten aan het juiste adres. Ons aanbod is zeer uitgebreid! Toe aan een nieuwe smartphone? Check! Besparen op je energie? Check! Een extra voordeeltje met betrekking op je internetaansluiting? Check! Zelfs voor reparaties ben je bij ons op het juiste adres.

Mobiel

Ben je toe aan een nieuwe smartphone of bespaar je liever op je maandelijkse abonnementskosten? Je bent bij ons altijd welkom voor advies. Wij verkopen alle abonnementen voor alle netwerken en helpen je graag op weg. Ook voor het verlengen van je huidige abonnement kun je bij ons terecht.

Internet, tv en bellen

We hebben het bijna allemaal: tv, internet en bellen. Al dan niet in één pakket. Dat kán voordelig zijn, zeker i.c.m. een mobiel abonnement bij dezelfde provider, maar dat hoeft niet. Providers worden blij van zogenaamde ‘slapers’. Loop eens binnen in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden, vaak valt ook hier maandelijks te besparen als je contract verlopen is. Overstappen loont!

Energie

Zogenaamde ‘slapers’ vind je zeker in de wereld van gas en licht. Ben jij ook zo’n slaper? Veel contracten lopen voor 1 of 3 jaar. Daarna worden variabele tarieven doorberekend en die zijn doorgaans hoger dan wanneer je je weer bindt aan een contract bij een energieleverancier. Loop eens binnen voor een goed advies, ook hier helpen we je graag mee!

Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar heeft helaas vaak grote gevolgen: een gebroken display, geen geluid, een kapotte accu. Of na vochtschade zelfs een niet werkende smartphone. We helpen je graag bij de reparatie van je smartphone en doen dit zelfs terwijl je wacht of tijdens het winkelen. Meer informatie vind je hier.