8.9

Telefoonscherm vervangen Houten

Heb je je telefoon laten vallen en zit er nu een barst in het telefoon scherm? Of werkt het scherm niet langer meer naar behoren? Daar kun je wat tegen doen. Indien het voorval reeds heeft plaats gevonden kun je het telefoonscherm vervangen in Houten, waar Telecombinatie een filiaal heeft. Om ervoor te zorgen dat dit niet een tweede keer gebeurt bieden wij je een aantal tips die je op kan volgen om een tweede ongeluk te voorkomen.

De reparatietafel verhelpt telefoonschade in een vingerknip

Om een optimaal digitaal leven te behouden is het van cruciaal belang dat je elektronische apparatuur naar behoren werkt. De onderdelen van een smartphone lopen naadloos in elkaar over. Dit betekent dat wanneer een onderdeel schade heeft opgelopen, dit ook gevolgen heeft voor de overige componenten. Weerhoudt de conditie van je scherm je van een goed werkende telefoon? In dat geval kun je dit bij de reparatietafel oplossen, waarna er weer naar hartenlust gebruik gemaakt kan worden van de telefoon. Een Samsung of Apple telefoonscherm vervangen in Houten doe je bij Telecombinatie omdat wij deze standaard op voorraad hebben!

Voorkom dat je jouw telefoonscherm een tweede keer moet vervangen!

Nadat je jouw telefoonscherm laat vervangen in Houten wil je een zelfde soort voorval in de nabije toekomst zo goed mogelijk proberen te voorkomen. Telecombinatie dekt je met accessoires en een verzekering waarmee je schade beperkt en indien je schade maakt hiervoor geld terug kan krijgen. In onze winkel vind je een compleet aanbod aan screenprotectors welke voor zowel Samsung en Apple als een groot aantal andere merken beschikbaar is. Valschade valt niet binnen de fabrieksgarantie. Bij Telecombinatie kun je de telefoon echter al verzekeren vanaf een bedrag van €5,49 per maand!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ben je woonachtig in de regio Houten en wil je je telefoonscherm laten vervangen? Graag komen wij dan met je in contact! Dit doe je door een bezoek te brengen bij Telecombinatie in Houten. In dit filiaal hebben wij een reparatietafel welke speciaal is ingericht om je telefoon te kunnen repareren. Wij helpen je graag verder!

Volg ons ook op Facebook!