8.9

Betalen

Voordat je betaalt kun je alles nog een keer controleren en kun je jouw persoonlijke gegevens en de bezorgwijze nog aanpassen. Er zijn vier betalingsmogelijkheden:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Apple Pay
  • VVV Cadeaukaart

iDEAL

Betalen met iDeal betekent dat je het gevraagde bedrag online via je eigen bank betaalt. Dit gaat makkelijk en volgens dezelfde beveiligingseisen als jouw bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. De service is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, ING en Friesland Bank. Voor betalen met iDEAL maken wij gebruik van het betaalplatform Mollie.

Creditcard

Wij accepteren binnenkort Visa en MasterCard. Creditcards worden gecontroleerd en in sommige gevallen kan om aanvullende informatie worden gevraagd. Voor betalingen met Visa en MasterCard zal gevraagd worden naar de 3D secure code.

Apple Pay

Je kunt bij ook betalen via Apple Pay wanneer jouw iPhone of MacBook dit ondersteunt. Betalen gaat eenvoudig en snel en wordt van de gekoppelde bankrekening afgeschreven.

VVV Cadeaukaart

Je kunt je bestelling ook betalen met een VVV Cadeaukaart. Is het aankoopbedrag hoger dan het saldo op je VVV Cadeaukaart, dan kun je het resterende bedrag betalen met één van de bovenstaande betaalwijzen. Is het te betalen bedrag lager dan het saldo op de VVV Cadeaukaart, dan blijft het overige bedrag daarop staan.