8.9

Betalen

Voordat je betaalt kun je alles nog een keer controleren en kun je jouw persoonlijke gegevens en de bezorgwijze nog aanpassen. Er zijn vier betalingsmogelijkheden:

  • iDEAL
  • VVV Cadeaukaart
  • Betalen in de winkel

iDEAL

Betalen met iDeal betekent dat je het gevraagde bedrag online via je eigen bank betaalt. Dit gaat makkelijk en volgens dezelfde beveiligingseisen als jouw bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. De service is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, ING en Friesland Bank. Voor betalen met iDEAL maken wij gebruik van het betaalplatform Mollie.

VVV Cadeaukaart

Je kunt je bestelling ook betalen met een VVV Cadeaukaart. Is het aankoopbedrag hoger dan het saldo op je VVV Cadeaukaart, dan kun je het resterende bedrag betalen met één van de bovenstaande betaalwijzen. Is het te betalen bedrag lager dan het saldo op de VVV Cadeaukaart, dan blijft het overige bedrag daarop staan.

Betalen in de winkel

Kies je voor afhalen in de winkel? Dan kun je ook achteraf betalen wanneer je je bestelling komt afhalen. Je kunt contant betalen of via onze contactloze pin-terminal. In de winkel is het ook mogelijk te betalen met Visa of Mastercard, dit is online helaas (nog) niet mogelijk.