8.9

Over Telecombinatie Houten

Telecombinatie Houten is al bijna 20 jaar actief in Houten. De medewerkers staan voor je klaar voor een goed en passend advies. Niet alleen voor een nieuwe smartphone of tablet, ook voor de juiste keuze voor de reparatie van je defecte iPhone of Samsung. Naast deze merken zijn wij tevens gespecialiseerd in het repareren van andere grote merken, zoals Huawei, LG, Nokia of Sony. Schroom vooral niet contact met op te nemen wanneer je vragen hebt!

Reparaties

Het repareren van een defecte smartphone is precisiewerk. Het vraagt daarom wat tijd. Vrijwel de meeste reparaties, met name het vervangen van displays, camera’s of accu’s, zijn klaar terwijl je wacht tijdens het winkelen of tijdens een lekker kopje koffie. Andere reparaties kunnen wat meer tijd in beslag nemen. Je ontvangt van ons bij het inleveren van je defecte smartphone een ontvangstbewijs. We nemen contact met je op wanneer het weer voor je klaar ligt. Heb je eerst een offerte nodig voor de verzekering? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Je kunt bij ons terecht met afspraak of zonder afspraak.

Garantie

Je wilt natuurlijk lang kunnen genieten van je gerepareerde smartphone. Omdat wij geloven in onze gecertificeerde medewerkers en vrijwel altijd originele onderdelen gebruiken, kunnen wij een garantietermijn van 180 dagen aanbieden. Deze garantie geldt alleen op het gerepareerde onderdeel en komt te vervallen bij val-, stoot- en vochtschade van het toestel. 

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Telecombinatie Houten voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook!

Telecombinatie Houten - Copyright 2019