8.9

Bezorgen

Voor het laten bezorgen van je bestelling kun je kiezen uit de volgende drie opties: 

  • Thuisbezorgen met PostNL
  • Thuisbezorgen door onze koerier
  • Ophalen in onze winkel

Thuisbezorgen met PostNL

Kies je ervoor om de bestelling thuis te laten bezorgen, dan kun je zelf het gewenste leveringsadres opgeven. De kosten hiervoor bedragen 6,95 euro. Op zondag en feestdagen kan er niet bezorgd worden.

Ophalen bij een PostNL Servicepunt

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk je pakket bij een PostNL Servicepunt af te laten leveren, hier wordt hard aan gewerkt. Je kunt er wel voor kiezen het pakket bij ons af te halen.

Thuisbezorgen door onze koerier

Je kunt er ook voor kiezen het pakket door onze koerier bij je thuis te laten bezorgen, dit is voordeliger dan via PostNL. De kosten hiervoor bedragen 4,95 euro. Bestel je iets in de periode tot 19 januari 2021? Dan bezorgen we je bestelling zelfs gratis in de gemeente Houten.

Ophalen in onze winkel

Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in onze winkel. op winkelcentrum Het Rond in Houten. Je ontvangt van ons een afhaalbericht per e-mail als je bestelling voor je klaar ligt. Neem je orderbevestiging uit de e-mail en een geldig ID mee als je de bestelling ophaalt. Het pakket blijft 5 dagen beschikbaar in het filiaal. Wordt de bestelling niet opgehaald binnen dit termijn, dan vervalt de bestelling en wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Let op: tijdens de lockdown is het niet mogelijk je bestelling in onze winkel op te halen.