8.9

Reparatie van Apple iPhone

Het repareren van een defecte smartphone is precisiewerk. Het vraagt daarom wat tijd. Vrijwel de meeste reparaties, met name het vervangen van displays, camera’s of accu’s, zijn klaar terwijl je wacht tijdens het winkelen of tijdens een lekker kopje koffie. Andere reparaties kunnen wat meer tijd in beslag nemen.

Je ontvangt van ons bij het inleveren van je defecte smartphone een ontvangstbewijs. En je ontvangt van ons indien gewenst een sms-bericht wanneer het weer voor je klaar ligt. Heb je eerst een offerte nodig voor de verzekering? Ook geen probleem, neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij werken zowel op afspraak als zonder afspraak.

Bij reparaties van Apple iPhone heb je de keuze uit twee soorten schermen. Wij gebruiken met name OEM-schermen. Dit zijn schermen uit dezelfde fabriek als waar de fabrikant het laat produceren. De schermen zijn dus van originele kwaliteit en doen niet onder voor die van de fabrikant zelf. Daarnaast bieden we het AAA-scherm aan. Deze schermen zijn niet origineel en worden door andere fabrikanten geproduceerd. Je kunt het merken aan de helderheid van het scherm, de kleuren wijken iets af en in veel gevallen zijn de schermen dikker en passen ze niet egaal in de behuizing.