8.9

Waarmee mogen we je helpen?

Onze winkel bestaat bijna 20 jaar en daar zijn wij trots op. We zijn groot geworden door onze goede service in de fysieke winkel, zo blijkt ook uit ervaringen van onze zeer tevreden klanten. Elke dag weer doen we ons best om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden en ervoor te zorgen dat winkelen leuk blijft. Om je ook in deze bijzondere tijd te kunnen helpen wanneer je liever niet naar buiten gaat, willen we je ook online graag kunnen helpen. Een online bestelling is natuurlijk ook handig als je al goed geïnformeerd bent in onze winkel en je direct een bestelling wilt plaatsen. 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Onderaan deze pagina vind je de meest populaire smartphones van dit moment. Via het formulier kun je aangeven welke smartphone je wenst en of je extra accessoires wilt zoals bijvoorbeeld een wallet, een backcover of tempered glass.

Wanneer wij de bestelling ontvangen hebben, ontvang je van ons een Tikkie en zorgen wij er na je betaling voor dat je deze uiterlijk de volgende werkdag naar je verzonden. Je betaalt géén verzendkosten! Simpel toch?

Heb je toch nog een vraag?

Kunnen we begrijpen. Klik hier voor de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief btw en wettelijke Thuiskopieheffing van 5,69 euro per smartphone. Kijk voor meer informatie hierover op www.thuiskopie.nl.

 • Kies hier welke iPhone jij wilt. Op al onze iPhones ontvang je 24 maanden garantie. Al onze verzendingen betreffen de kleur zwart. Heb je liever een andere beschikbare kleur? Laat het ons weten in het opmerkingenveld.
 • Kies hier welke iPhone Refurbished jij wilt. Ook op refurbished ontvang je 24 maanden garantie. Al onze verzendingen betreffen de kleur zwart. Heb je liever een andere beschikbare kleur? Laat het ons weten in het opmerkingenveld.
 • Kies hier welke Samsung Galaxy jij wilt. Op al onze smartphones ontvang je 24 maanden garantie. Al onze verzendingen betreffen de kleur zwart. Heb je liever een andere beschikbare kleur? Laat het ons weten in het opmerkingenveld.
 • Een Classic Wallet is een bescherming van kunstleder waarin de smartphone kan worden geplaatst. Bij een eventuele lichte val is de smartphone beschermd.
 • Een TPU Case is een zacht rubberen transparante bescherming voor de achterkant van je smartphone en vangt bij een eventuele lichte val de klap op.
 • Tempered Glass is een extra laagje van glas over het display van je smartphone. Het voorkomt in veel gevallen dat het scherm van je smartphone breekt bij een lichte val. ClearPlex Pro doet hetzelfde, maar is een extreem stevige folie en flexibel, waardoor uitermate geschikt voor smartphones met gebogen schermen.
 • Een extra oplader kan handig zijn voor onderweg of op het werk. Zo zit je nooit zonder oplader wanneer het nodig is.
 • Heb je een vervangende nano-simkaart nodig? Geef dat dan hier aan. We leveren de simkaart kosteloos mee. Je kunt deze activeren door ons of de klantenservice van je provider te bellen.
 • Geef hier aan of je bestelling een cadeau is, dan pakken we het feestelijk voor je in.
 • 5,69 €
  Wij zijn verplicht de wettelijke thuiskopieheffing in rekening te brengen. Meer informatie hierover vind je op www.thuiskopie.nl.
 • 0,00 €
  Na ontvangst van je bestelling ontvang je van ons via WhatsApp een Tikkie. Op deze manier kun je de bestelling betalen. Na betaling dragen wij je pakketje over aan onze bezorger. Via WhatsApp ontvang je een link om je bestelling te volgen.

Volg ons ook op Facebook!

Niet gevonden? 

Heb je nog een vraag over onze webshop,
of over een reparatie aan je smartphone?

We helpen je graag verder, vul je gegevens
in en we bellen je vrijwel direct terug!