8.9

Offline

Onze winkel bestaat bijna 20 jaar en daar zijn wij trots op. We zijn groot geworden door onze goede service, zo blijkt ook uit ervaringen van onze zeer tevreden klanten. Elke dag weer doen we ons best om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden en ervoor te zorgen dat winkelen leuk blijft.

Dat is dan ook één van de redenen waarom wij geen webshop aanbieden. Wij geloven in de kracht van de lokale winkel, service staat bij ons hoog in het vaandel en daar past het versturen van smartphones niet bij. Wanneer u bij ons een nieuwe smartphone aanschaft zetten wij alle gegevens over van de oude naar de nieuwe smartphone onder het genot van een kopje koffie of thee, dit is bij de prijs inbegrepen. Deze ervaringen kunnen wij online niet bieden.

Wel hebben wij de mogelijkheid diverse accessoires te verzenden naar elk gewenste adres in Nederland. Mocht u bij ons in de winkel een smartphone aanschaffen en kunt geen keuze maken uit het ruime assortiment accessoires, zoals wallets of backcases, dan verzenden wij deze graag naar u. Deze ontvangt u dan de volgende dag thuis of op het werk.