8.9

Telefoonreparatie bij Telecombinatie Houten

Je smartphone is tegenwoordig het verlengstuk van je leven. Logisch dat een defecte smartphone direct impact op je heeft. Wanneer je smartphone door een ongelukje beschadigd is, wil je dit zo snel mogelijk laten herstellen. 

Dit doen wij graag voor je door middel van een telefoonreparatie. Kom gerust langs met je smartphone en wij zorgen ervoor dat je snel weer verder kunt. Bij ons krijg je altijd 180 dagen garantie en wij werken vrijwel in alle gevallen met originele onderdelen. Daarnaast kun je bij ons terecht mét of zonder afspraak.

Wij voeren niet alleen reparaties aan smartphones uit, ook voor de reparatie van je Samsung Galaxy Tab of Apple iPad ben je bij ons aan het juiste adres.

  • no cure, no pay
  • klaar terwijl je wacht
  • altijd 180 dagen garantie op je reparatie
  • onderdelen van originele kwaliteit

Download direct onze actuele prijslijst!

Beoordelingen

Vanmorgen zo aardig geholpen (geen geluid uit iPad).
Was met een kwartier verholpen, zonder kosten.
Wat een geweldige service. Hier wordt een mens blij van!

Lies uit Houten, 16 januari 2021 ★★★★★

Zelfs in deze tijd lukte het de mannen nog om binnen 2 uur een nieuwe Samsung te bezorgen. Milieubewust op de fiets en keurig met 1,5 meter afstand bij de deur afgegeven. Chapeau!

Marijke uit Houten, 15 december 2020 ★★★★★

Fijn dat ik nu ook online kan bestellen. Keurig geholpen en snel verzonden!

Marijke uit Houten, 29 maart 2020 – ★★★★☆

Mijn iPhone 7 gaf geen geluid meer. Ik ben naar de winkel gegaan en daar werd direct geconstateerd dat deze iPhone een probleem had op het moederbord. Het was geen moeite om op mijn verzoek toch even te testen met een nieuwe speaker er in. Hielp helaas niets, dus de medewerker had gelijk! Het toestel is ingestuurd en binnen een paar dagen lag het weer gemaakt voor mij klaar. Ik heb nu weer een goed werkende iPhone!

Patrick uit Schalkwijk, 13 maart 2019 – ★★★★★

Ik liet mijn telefoon vallen het gevolg was een gebarsten display. Gelukkig kon ik direct terecht bij de winkel in Houten en liep ik binnen een klein half uurtje weer met een werkende Nokia naar buiten.

Bas uit Maarssen, 3 augustus 2019 – ★★★★☆

Ik kreeg van onze oudste dochter haar oude iPhone, maar de batterij was helaas niet zo goed meer. Door de vriendelijke medewerkers is de batterij doorgemeten en bleek inderdaad dat deze aan vervanging toe was. Dit kon direct in de winkel vervangen worden. Onder het genot van een kopje koffie gewacht en binnen 10 minuten was de medewerker klaar. Ik ben zeer tevreden klant!

Joost uit Houten, 21 mei 2019 – ★★★★★

Op zondagmiddag mijn Samsung laten vallen, scherm gebroken. Ik heb direct een afspraak kunnen maken via de website van Telecombinatie en had de volgende dag weer een nieuw scherm op mijn Samsung. Keurige service en vriendelijk geholpen. Hier kom ik terug!

Roos uit Houten, 23 juni 2019 – ★★★★☆

Een erg fijne winkel met zeer vriendelijke medewerkers. Mijn iPhone 8 had een gebroken scherm en deze is binnen 15 minuten vervangen. Erg tevreden over de service van deze winkel!

Joyce uit Nieuwegein, 7 december 2018 – ★★★★★

Word altijd super goed geholpen met al mijn vragen en keurige uitleg van nieuwe smartphone. Zelfs gegevens werden zonder moeite overgezet. Fijn en vriendelijk personeel.

Annette uit Utrecht, 21 april 2019 – ★★★★☆

Afgelopen zaterdag heb ik bij Telecombinatie Houten mijzelf een Samsung Galaxy A7 cadeau gedaan. Daar wij de vorige keer op bijzondere en zeer vakkundige en uiterst vriendelijke wijze hier zijn geholpen was het voor ons niet moeilijk deze keus te maken. Ik ben de verkoper dan ook zeer erkentelijk voor zijn goede uitleg en installeren van mijn nieuwe toestel. Een uitleg die ik zeker wel nodig had op mijn 77e jaar!

Cor uit Zeist, 14 maart 2019 – ★★★★☆