8.9

IPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 batterij vervangen

Gaat jouw iPhone 6 steeds sneller leeg? Of valt die soms spontaan uit? Het kan dan zijn dat je jouw iPhone 6 batterij moet laten vervangen. Bij Telecombinatie Houten ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen je batterij, scherm, camera of volledige iPhone repareren! Wij zorgen ervoor dat jouw iPhone weer helemaal naar wensen functioneert. Dit alles gebeurt ook nog eens terwijl je erop wacht, hierdoor hoef je je iPhone niet al te lang te missen!

De problemen van een iPhone 6 batterij

De werking van de iPhone 6 batterij wordt in de meeste gevallen verlaagd door slijtage. Vaak merk je bij een iPhone dat de batterij na 1,5 jaar minder lang meegaat. Wanneer je je in de volgende problemen herkent, kan het zijn dat je iPhone batterij aan vervanging toe is!

  • De iPhone presteert slecht;
  • De batterij loopt sneller leeg dan voorheen;
  • Het batterijpercentage wordt niet juist weergeven;
  • De iPhone valt zomaar uit.

De batterijconditie van jouw batterij kun je vinden in de instellingen van de iPhone. Is je batterijconditie minder dan 75%? Dan kan je overwegen om de accu te laten vervangen zodat de iPhone weer optimaal zijn werk kan verrichten. Wij bij Telecombinatie Houten vervangen graag jouw iPhone 6 batterij!

Overige services van Telecombinatie Houten

Buiten dat we je batterij kunnen vervangen. Staat wij ook klaar voor het vervangen van je telefoonscherm, camera, of voor complete telefoonreparaties! Omdat je je iPhone nu bijna de hele dag gebruikt, wil je dat die optimaal werkt. Telecombinatie Houten werkt altijd met onderdelen van originele kwaliteit. Daarnaast ben je verzekerd van 180 dagen garantie op je reparatie!

Wil je je iPhone 6 batterij laten vervangen? Neem dan contact met ons op!

Kon je je vinden in de bovengenoemde punten met betrekking tot je iPhone 6 batterij? Telecombinatie Houten staat graag voor je klaar om dit voor je uit te voeren! Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Je kan ook direct een afspraak maken!

Volg je ons ook al op Facebook?