8.9

iPhone XS Reparatie

Het laatste wat je wilt is dat je iPhone kapot gaat. maar gaat de kwaliteit van je iPhone xs achteruit? Zorg dan snel voor een iPhone xs reparatie! Wil je nu je display, camera, accu of een ander onderdeel laten vervangen? Dat is mogelijk! Telecombinatie Houten is gespecialiseerd in de iPhone xs reparatie. Zelfs zo snel dat je er op kunt wachten. Dit is uiteraard wel afhankelijk van welk onderdeel er vervangen moet worden. Wanneer het toch meer tijd kost kun je je iPhone bij ons achterlaten en krijg je een ontvangstbewijs. Hierna gaan we direct aan de slag met de reparatie van je iPhone. Onze klanten uit Houten, Nieuwegein, Vianen, Utrecht, Schalkwijk, ‘t Goy, Werkhoven, Cothen, Wijk bij Duurstede en Culemborg zijn zeer tevreden!

De voordelen van Telecombinatie Houten

iphone xs reparatie

Wij nemen onze rol als reparateur uiterst serieus en werken daarom met originele kwaliteit. Verder heeft Telecombinatie Houten de volgende voordelen:

  • Klaar terwijl je wacht
  • 180 dagen garantie op je reparatie
  • De onderdelen zijn altijd van originele kwaliteit
  • Een gespecificeerde factuur met btw
  • Offerte voor uw inboedel- of reisverzekering

Garantie op de reparatie

Wanneer je iPhone gerepareerd is wil je natuurlijk niet dat deze weer stuk gaat. Daarom bieden wij altijd een garantie van 180 dagen op de reparatie. De garantie vervalt bij val-, stoot- en vochtschade. Ook krijg je van ons €5,- korting op je volgende reparatie. Hiernaast krijgt u altijd een gespecificeerde factuur met BTW, en kunnen wij een offerte maken voor uw reis- of inboedelverzekering.

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Telefoon reparatie in de buurt? Niet alleen is Telecombinatie actief in Houten, maar ook in de rest van het land. Vindt hier een lijst met de winkels die zich in jouw buurt bevinden. Mocht je vragen hebben die betrekking hebben op de dienstverlening van Telecombinatie Houten? Graag beantwoorden wij je vragen. Vul het contactformulier in om al je vragen te stellen of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar!

Volg ons ook op Facebook!