8.9

Telefoon reparatie

Is jouw telefoon kapot? Geen paniek! Je smartphone is tegenwoordig het verlengstuk van je leven. Logisch dat een defecte smartphone direct impact op je heeft. Je wilt hem daardoor natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Dit doen wij graag voor je door middel van telefoon reparatie! Je kunt bij ons terecht voor het vervangen van je scherm, camera’s, accu’s of voor een volledige smartphone reparatie. En dit alles terwijl je wacht tijdens het winkelen of tijdens een lekker kopje koffie. Hoe klinkt dat?

Wij repareren je telefoon!

Wanneer jouw mobiel een reparatie nodig hebt ben je bij Telecombinatie Houten aan het juiste adres! Je kunt natuurlijk kiezen uit een van onze nieuwste telefoons, maar ook repareren wij vakkundig ieder defect aan je huidige smartphone. Aangezien een telefoon reparatie meestal stukken voordeliger én sneller is, bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Met name het vervangen van een scherm, camera’s of accu’s zijn binnen een mum van tijd klaar. Andere reparaties kunnen wat meer tijd in beslag nemen. Maar wees niet getreurd, want wij nemen direct contact met je op wanneer je telefoon weer als nieuw voor je klaarligt! Je kunt bij ons terecht voor het repareren van elk smartphone model. Of het nu gaat om een iPhone, Samsung of ander model, wij gebruiken altijd de originele onderdelen. Tot slot krijg je altijd 6 maanden garantie!

Verzekering

Een gebroken scherm of diefstal van je mobiel; het kan een duur geintje zijn. Gelukkig kunnen wij niet alleen jouw scherm repareren, maar kun je bij ons ook terecht voor een telefoon verzekering! Met onze pakketten ben je voor een vast bedrag per maand verzekerd van een spoedig herstel.

Maak direct een afspraak voor jouw telefoon reparatie!

Mogen wij jouw defecte telefoon weer als nieuw maken? Maak dan direct een afspraak of kom langs in onze winkel!

Volg ons ook op Facebook!