8.9

Telefoonscherm vervangen

Een smartphone is tegenwoordig het verlengstuk van je leven. Je ziet dan ook iedereen met een smartphone in de hand over straat lopen. Dit zorgt er echter wel voor dat een ongelukje in een klein hoekje zit en de kans dat je je smartphone een keer laat vallen groot is. Doordat een telefoonscherm kwetsbaar is kan het zomaar zijn dat een barst niet voorkomen kan worden. Gelukkig kunnen wij dit zo snel mogelijk herstellen door je telefoonscherm te vervangen!

iphone reparatie

Je telefoonscherm vervangen terwijl je wacht

Bij Telecombinatie Houten zijn vrijwel de meeste reparaties klaar terwijl je wacht tijdens het winkelen of tijdens een lekker kopje koffie. Met name het vervangen van een telefoonscherm, camera of accu kost weinig tijd. Neemt het toch wat meer tijd in beslag? Geen paniek! Je ontvangt van ons bij het inleveren van je smartphone een ontvangstbewijs. Wanneer je telefoon weer als nieuw klaarligt ontvang je een sms-bericht en kun je hem komen ophalen.

Services van Telecombinatie Houten

Naast dat wij je telefoonscherm vervangen in een mum van tijd, garanderen wij dat we te allen tijde onderdelen van originele kwaliteit gebruiken. Hierdoor is je smartphone weer zo goed als nieuw wanneer je onze winkel uit stapt. Valt de reparatie niet binnen je verzekering en wil je kosten in de toekomst voorkomen? Je kunt bij ons ook voor verzekeringen terecht! Wanneer je kiest voor een van onze pakketten ben je voor een vast bedrag per maand verzekerd van een spoedig herstel. Echter heb je deze de eerste 180 dagen na het repareren van je telefoon niet nodig, want deze dagen vallen binnen onze garantie!

Direct je telefoonscherm laten vervangen? Maak een afspraak!

Heb jij een defecte telefoon en wil je deze direct laten repareren? Dat kan! Maak gemakkelijk een afspraak of kom gewoon langs in onze winkel. Wil je weten wat het vervangen van je telefoonscherm kost? Download hieronder onze prijslijst.

Volg ons ook op Facebook!