8.9

Telefoonwinkel Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een telefoonwinkel in de omgeving van Nieuwegein? Dan ben je bij Telecombinatie Houten aan het juiste adres! Wij zijn op slechts een kwartiertje afstand gevestigd in Houten. In onze telefoonwinkel kun je onder andere terecht voor het kopen van een nieuwe smartphone, het repareren van je huidige smartphone en alles voor internet, tv en bellen. Onze medewerkers in onze telefoonwinkel staan altijd voor je klaar voor een goed en passend advies. Graag vertellen we je meer over wat je kunt verwachten in onze telefoonwinkel vlakbij Nieuwegein!

Van nieuwe smartphone kopen tot telefoonreparatie

Niet alleen voor een nieuwe smartphone of tablet, maar ook voor de juiste keuze voor de reparatie van je defecte iPhone of Samsung kun je bij onze telefoonwinkel terecht. Wanneer je een smartphone gaat kopen bij Telecombinatie Houten heb je keuze uit vele modellen. Allereerst hebben wij diverse iPhone modellen. Zo bieden wij onder meer de nieuwste iPhone XR en XS aan, maar kun je bij ons ook nog steeds terecht voor een iPhone 8. Daarnaast verkopen wij ook smartphones van Samsung en andere grote merken. Samen met onze specialisten kies je welke smartphone en welk abonnement het beste bij jouw wensen past. Is je telefoon defect? Ook hiervoor kun je langskomen bij onze telefoonwinkel bij Nieuwegein! Vrijwel de meeste reparaties, met name het vervangen van displays, camera’s of accu’s, zijn klaar terwijl je wacht tijdens het winkelen of tijdens een lekker kopje koffie.

Alles in één winkel

Wanneer je voor Telecombinatie kiest vind je alles in één winkel. Wij regelen namelijk nu alles voor in huis. Onze ervaren adviseurs in onze telefoonwinkel in Nieuwegein adviseren je graag over de beste deals en regelen alles voor je; van Mobiel tot Internet, TV en Bellen; van overstop tot installatie. Zo bespaar jij geld zonder dat het je tijd of energie kost. Op deze manier regelen we alles samen, aan de hand van jouw wensen!

Meer weten? Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Wil je meer weten over onze telefoonwinkel? Kom dan langs in onze winkel en vraag onze specialisten om advies! Je kunt ook contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan graag voor je klaar!

Volg ons ook op Facebook!