8.9

Smartphone reparatie

Voor de reparatie van jouw smartphone ben je afhankelijk van een telefoonwinkel die er verstand van heeft. Dat mag je verwachten van een telefoonwinkel, maar is lang niet altijd het geval. Wij nemen onze rol als reparateur dan ook uiterst serieus en werken met onderdelen van originele kwaliteit. Bovendien bieden we altijd 180 dagen garantie op je telefoon reparatie. Daarnaast beschikken wij over de heuse reparatietafel die elk euvel oplost. Lees verder en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Smartphone reparatie in Houten

Telecombinatie is gevestigd in Houten, waar niet alleen een breed aanbod telefoons op je ligt te wachten, maar ook de mogelijkheid om je huidige toestel te herstellen. Het repareren van welke smartphone dan ook is precisiewerk en kost tijd om naar behoren uit te voeren. Je ontvangt van ons bij het inleveren van je defecte smartphone een ontvangstbewijs en indien gewenst een sms-bericht wanneer het weer voor je klaar ligt.

Telefoon reparatie met de garantie dat je betaald voor een werkende telefoon!

Blijft je telefoon, van welk merk dan ook, kapot? Voor zowel Samsung als iPhone reparative geldt no cure, no pay. Dit betekent hoe dan ook dat je de winkel uitwandelt met een werkende telefoon. Vrijwel de meeste reparaties, met name het vervangen van displays, camera’s of accu’s zijn klaar terwijl je er op wacht. Indien een telefoon reparatie onder de verzekering valt stellen we een offerte voor je op. Heel makkelijk allemaal!

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Telefoon reparatie in de buurt? Niet alleen is Telecombinatie actief in Houten, maar ook in de rest van het land. Vindt hier een lijst met de winkels die zich in jouw buurt bevinden. Mocht je vragen hebben die betrekking hebben op de dienstverlening van Telecombinatie Houten? Graag beantwoorden wij je vragen. Vul het contactformulier in om al je vragen te stellen of om een afspraak te maken. Wij staan graag voor je klaar!

Volg ons ook op Facebook!